Εξηγήθηκε για Ρονάλντο ο Μουρίνιο (video)

Σε επεξήγηση των δηλώσεων του περί του ποιος είναι ο πραγματικός Ρονάλντο, προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, θέλοντας να μαζέψει (;) τα προ ημερών λεγόμενά του.

Σε επεξήγηση των δηλώσεων του περί του ποιος είναι ο πραγματικός Ρονάλντο, προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, θέλοντας να μαζέψει (;) τα προ ημερών λεγόμενά του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το θέμα μετά τη λήξη του φιλικού ανάμεσα στην «πρώην» Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι, που έληξε 3-1 υπέρ των Μαδριλένων.

«Το είπα απλά γιατί αυτός είναι ο παλαιότερος, ήταν ο πρώτος Ρονάλντο. Είναι σαν να με ρωτάτε ποιος είναι ο πραγματικός Μίλερ, ο Γκερντ ή ο Τόμας, και εγώ να σας απαντήσω ο Γκερντ Μίλερ» ήταν η απάντηση σε όσα άκουσε μετά τις δηλώσεις περί… αυθεντικού Ρονάλντο.

Πάντως ο Ζοσέ δεν ξέχασε την κριτική που δέχθηκε από τους ισπανούς δημοσιογράφους για όσο καιρό κάθισε στον πάγκο της «Βασίλισσας», λέγοντας τους στην αρχή της συνέντευξης Τύπου πως «θα σας μιλάω μόνο στα αγγλικά, αφού πλέον δουλεύω για μια αγγλική ομάδα!».

Κληθείς να σχολιάσει τους πανηγυρισμούς του Ρονάλντο μετά το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μουρίνιο απάντησε:

«Ο Ρονάλντο σκοράρει σ’ όλη του τη ζωή, αυτό δεν αποτελεί είδηση. Εμείς κάναμε ένα τρομερό λάθος στο πρώτο ημίχρονο και του δώσαμε το φάουλ. Έχουμε πανηγυρίσει πολλές φορές μαζί με τον Ρονάλντο και αυτά θα τα θυμάμαι πάντα στην καριέρα μου. Του εύχομαι να πανηγυρίσει πολλές ακόμα φορές και να βοηθήσει τη Ρεάλ να πετύχει τους στόχους της».

Τέλος μίλησε και για την πορεία των Λονδρέζων στα μέχρι τώρα φιλικά:

«Κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Πέντε νίκες και μια ήττα μέχρι τώρα όμως δεν είναι κακός απολογισμός. Δεν μας νοιάζει και τόσο αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ήταν ένα φιλικό, αν χάναμε από τη Ρεάλ στο Champions League θα ήταν διαφορετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.