Περιμένει τη Ρεάλ ο Πικέ

Τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League περιμένει ο Πικέ.

Τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League περιμένει ο Πικέ. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως παρά το 5-1 επί της Σαχτάρ, η ουκρανική ομάδα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος, ενώ τόνισε πως η προσοχή όλων στους «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να μείνει επικεντρωμένη στους στόχους της ομάδας.

Ο Πικέ δήλωσε αρχικά: «Έχουν πολύ καλή ομάδα και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίζεις. Παίξαμε όμως εξαιρετικά και το 5-1 είναι ένα φανταστικό σκορ για τον επαναληπτικό της Ουκρανίας. Οι επιθετικοί τους είναι πολύ γρήγοροι και τεχνικά καταρτισμένοι. Είναι Βραζιλιάνοι με πολύ ταλέντο. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ και τα καταφέραμε».

Σχετικά με τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε τη δική μας ομάδα και όχι στους άλλους. Τώρα αν καταφέρουμε να περάσουμε και οι δύο στα ημιτελικά, θα είναι δύο φανταστικά παιχνίδια. Θα είναι κάτι που το θέλουν όλοι μιας και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα γίνουν σίγουρα δύο σπουδαίες αναμετρήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.