Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Μέσι

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Βιγιαρεάλ για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Βιγιαρεάλ για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της εθνικής ομάδας με την Κόστα Ρίκα στο Σαν Χοσέ (0-0), όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση των «μπλαουγκράνα».

Ο διεθνής άσος δοκίμασε να κάνει προθέρμανση, αλλά ύστερα από ένα λεπτό αισθάνθηκε ενοχλήσεις και γι΄ αυτό αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. Το επιτελείο της «αλμπισελέστε» δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του διεθνούς μεσοεπιθετικού, καθώς ακολουθεί ένας μήνας… «φωτιά» για την «Μπάρτσα», η οποία, εκτός από τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει να αντιμετωπίσει δύο φορές την -«αιώνια» αντίπαλο- Ρεάλ Μαδρίτης: στις 16 ή 17 Απριλίου για το πρωτάθλημα και στις 20 του μήνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Μέσι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει αύριο στη Βαρκελόνη, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Βιγιαρεάλ. Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, αλλά «… είναι αναγκαίο να περιμένουμε τις εξετάσεις που θα γίνουν στη Βαρκελόνη, προκειμένου να μάθουμε την οριστική διάγνωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.