Ένα βήμα πριν τη Μάντσεστερ Σίτι ο Νεγρέδο

Σύμφωνα με το football-espana.net η μεταγραφή του Αλβάρο Νεγρέδο από τη Σεβίλλη στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της.

Σύμφωνα με το football-espana.net η μεταγραφή του Αλβάρο Νεγρέδο από τη Σεβίλλη στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της.

Ο 28χρονος, στις 20 Αυγούστου 2013, επιθετικός μετά από μία τετραετία άκρως παραγωγική στους Ανδαλουσιάνους απέχει ελάχιστα από να κάνει το ταξίδι για την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο, η Μάντσεστερ Σίτι απέχει ελάχιστα από το να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του Μαδριλένου επιθετικού, παρά το γεγονός πώς ο ίδιος έλεγε στις αρχές της εβδομάδας ότι οι «πολίτες» θα χρειαστεί ν΄ αλλάξουν πολιτική στη διαπραγμάτευση για τον παίκτη.

Την Τρίτη (16/7) το απόγευμα ο Νεγρέδο έφυγε από το προπονητικό καμπ της Σεβίλλης, γεγονός που φούντωσε τις φήμες ότι αναχωρεί για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι, που θα κληθεί να πληρώσει 25 εκατομμύρια στη Σεβίλλη και τρία υπό τη μορφή μπόνους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.