Για άλλους ρουτίνα, για άλλους εμπειρία

Ο Κάρλες Πουγιόλ και ο Τσάβι Ερνάντες είναι οι δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα με τις περισσότερες συμμετοχές σε προημιτελικές φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κάρλες Πουγιόλ και ο Τσάβι Ερνάντες είναι οι δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα με τις περισσότερες συμμετοχές σε προημιτελικές φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αρχηγός της ομάδας έχει αγωνιστεί επτά φορές στην φάση των “8” της διοργάνωσης, ενώ ο μέσος των “μπλαουγκράνα” ακολουθεί με μία συμμετοχή λιγότερη (δεν αγωνίστηκε το 2006 εναντίον της Μπενφίκα).

Δύο από τα καλοκαιρινά αποκτήματα της “Μπάρτσα”, ο Αντριάνο και ο Αφελάι, είναι αυτοί που ενδέχεται να πάρουν “το βάπτισμα του πυρός” σε αγώνα της προημιτελικής φάσης του τσάμπιονς λιγκ (τον ερχόμενο μήνα με Σαχτάρ). Μέχρι τώρα οι δύο προανερθέντες δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος στην καριέρα τους σε αγώνα της φάσης των “8” και τώρα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με την ομάδα του Ντόνετσκ. Ο Αντριάνο έχει αγωνιστεί δύο φορές σε φάση των “16” με τη Σεβίλη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αφελάι, ο οποίος την περίοδο 2006/2007, με την φανέλα της Αϊντχόφεν, έπαιξε εναντίον της Αρσεναλ, ενώ μία χρονιά νωρίτερα με τη Λιόν.

Για άλλο ένα απόκτημα του καλοκαιριού, τον Χαβιέρ Μασεράνο, θα είναι η τέταρτη συμμετοχή του σε προημιτελική φάση. Τις τρεις προηγούμενες φορές (2006/07, 2007/08, 2008/09) έφτασε εκεί με την φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Νταβίντ Βίγια έχει φτάσει στους “8”, αλλά αυτή την φορά αναζητεί λίγο περισσότερη τύχη, καθώς τη σεζόν 2006/07 φορώντας την φανάλε της Βαλένθια γνώρισε τον αποκλεισμό από την Τσέλσι.

Ο κορυφαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι στάθηκε άτυχος τις περιόδους 2005/06 και 2007/08, καθώς οι τραυματισμοί τον κράτησαν έξω από τους αγώνες με Μπενφίκα και Σάλκε αντίστοιχα. Τον επόμενο μήνα θα είναι η τρίτη συμμετοχή του Αργεντινού σούπερ σταρ στα προημιτελικά της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.