Μαρτίνο: «Δεν ήταν έτοιμοι Νεϊμάρ και Μέσι»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Νεϊμάρ και Μέσι στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξήγησε ο Χεράρδο Τάτα Μαρτίνο.

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Νεϊμάρ και Μέσι στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξήγησε ο Χεράρδο Τάτα Μαρτίνο. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως τόσο ο Νεϊμάρ,  όσο και ο Μέσι δεν ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν στο ματς και υποστήριξε πως παρά την ισοπαλία (0-0), έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του.

«Δεν ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν. Θέλαμε να τους βάλουμε 15-20 λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αλλά ο τραυματισμός του Ινιέστα με ανάγκασε να βάλω τον Μέσι στο 46′. Ως προπονητής πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις και αυτό κάνω. Ο Νεϊμάρ είχε στομαχικές διαταραχές πριν τον αγώνα με την Χετάφε και είχε χάσει ενέργεια», δήλωσε αρχικά ο Μαρτίνο και συνέχισε:

«Δεν δίνω σημασία στο γεγονός ότι είμαστε πρωταθλητές χειμώνα. Έχουμε βελτιωθεί μετά τις δύο ήττες από τον Άγιαξ και την Αθλέτικ. Έχουμε 50 βαθμούς και τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται πάντα από το αν παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την Ατλέτικο θα μας κάνει πιο δυνατούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.