“Ας προσευχηθούμε για τον Αμπιντάλ”

Μηνύματα συμπαράστασης από συμπαίκτες και αντιπάλους λαμβάνει ο Ερίκ Αμπιντάλ μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του.

Μηνύματα συμπαράστασης από συμπαίκτες και αντιπάλους λαμβάνει ο Ερίκ Αμπιντάλ μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα της υγείας του. Μέσω της σελίδας τους στο Twitter πολλοί είναι αυτοί που επικοινώνησαν με το Γάλλο αμυντικό στον οποίο ανιχνεύτηκε όγκος στο συκώτι: «Πολύ άσχημο νέο. Ας προσευχηθούμε για εκείνον», έγραψε ο Κακά, ενώ από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον Αμπιντάλ και πολύ σύντομα να αρχίσει να αγωνίζεται».

«Είμαστε όλοι πλάι σου. Είσαι δυνατός και θα το ξεπεράσεις γρήγορα», έγραψε ο Κάρλες Πουγιόλ, ενώ ο Ζεράρ Πικέ: «Όλος ο κόσμος είναι μαζί σου». Ο συμπαίκτης του Αμπιντάλ στην εθνική Γαλλίας, Σαμίρ Νασρί, δήλωσε: «Έχω σοκαριστεί με αυτό που συνέβη στον Αμπιντάλ. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Ένας μεγάλος παίκτης και ένας μεγάλος άνθρωπος».

Αλλοι ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον άτυχο ποδοσφαιριστή ήσαν οι: Αντριάνο (Μπαρτσελόνα), Πάλοπ (Σεβίλλη), Φάμπρεγας (Άρσεναλ), Λουίς Φελίπε (Μπενφίκα), Φέρντιναντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φορλάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντε Χέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Ρόσι (Βιγιαρεάλ), Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Μπάμπελ (Χοφενχάιμ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σουάρες (Λίβερπουλ), Κουέγιαρ (Άστον Βίλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.