Ο Πεπ των ρεκόρ

Ακόμη ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει οδηγήσει την Μπαρτσελόνα σε 79 νίκες σε 100 ματς πρωταθλήματος.

Ακόμη ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει οδηγήσει την Μπαρτσελόνα σε 79 νίκες σε 100 ματς πρωταθλήματος. Στο διάστημα που βρίσκεται ο 40χρονος Καταλανός στον πάγκο του “Καμπ Νου”, οι “μπλαουγκράνα” κερδίζουν 4 στα 5 παιχνίδια, με τα ποσοστά να “βγαίνουν” στο γήπεδο και στη βαθμολογία.

79 νίκες, 14 ισοπαλίες και 7 ήττες είναι ο απολογισμός του πρώτου στη σχετική λίστα Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία της “Μπάρτσα” όσον αφορά στα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβισιόν, με τελευταία νίκη το 2-1 επί της Μπιλμπάο. Δεύτερος ακολουθεί ο Μουνιόθ  με 72 νίκες, 13 ισοπαλίες και 15 ήττες και τρίτος ο Γιόχαν Κρόιφ με 64-20-16.

Επί ημερών Γκουαρντιόλα οι “μπλαουγκράνα” βρίσκονται 68 εβδομάδες συνολικά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ έχουν κερδίσει 5 φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις τη Ρεάλ, τη Μάλαγα και τη Σεβίλη. Ο νεαρός τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει στο σύνολο 40 παίκτες, με το 58% να προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.