Πικέ: “Σημαντικό το ότι επιστρέψαμε στις νίκες”

Ο Χεράρδ Πικέ σχολίασε την κριτική που δέχεται η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ότι έχει κάνει «κοιλιά» στην απόδοση της...

Ο Χεράρδ Πικέ σχολίασε την κριτική που δέχεται η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ότι έχει κάνει «κοιλιά» στην απόδοση της, αφού, μετά την ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα με την Χιχόν για το ισπανικό πρωτάθλημα και την ήττα μεσοβδόμαδα από την Άρσεναλ στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε μια… αγχωτική νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Καταλονίας, λέγοντας: «Σωματικά είμαστε μια χαρά, αλλά, όταν μετά από 16 σερί νίκες χάνεις ένα παιχνίδι, τότε κάποιοι φέρνουν την καταστροφή. Είναι φυσιολογική και η ισοπαλία και η ήττα, αλλά το ότι επιστρέψαμε στις νίκες είναι σημαντικό για την ομάδα, αλλά και για τους οπαδούς, ώστε να καταλάβουν ότι είμαστε η ίδια ομάδα που ήμασταν και πριν από δύο εβδομάδες. Η Μπαρτσελόνα πάντα είχε πρόβλημα να κερδίσει τα παιχνίδια που ήταν ισορροπημένα και πολλοί βαθμοί και πρωταθλήματα έχουν χαθεί, εξαιτίας αυτής της αδυναμίας. Την Κυριακή, όμως, δείξαμε ότι η ομάδα αλλάζει νοοτροπία και πλέον ξέρουμε πώς να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.