Δεν έκρυψε το παράπονό του για τα συνεχόμενα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Δεν έκρυψε το παράπονό του για τα συνεχόμενα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο διεθνής Αργεντινός μέσος τόνισε πως είναι κουρασμένος, ενώ συμπλήρωσε ήξερε από την αρχή πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα, μόλις ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του στους «μερένχες».

Αρχικά, ο Ντι Μαρία τόνισε στην εφημερίδα «Sport Gazette»: «Είναι λογικό επειδή είναι πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το να παίζεις ενενήντα λεπτά με μεγάλη ένταση κάθε δύο μέρες δεν είναι εύκολο. Έχω εξαντληθεί, αλλά νομίζω πως στα τελευταία δύο παιχνίδια έχω αρχίσει να “ανεβαίνω” λίγο. Ελπίζω να φτάσω σύντομα στο επίπεδο που ήμουν στην αρχή».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που ήρθα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” ήξερα ότι θα είναι δύσκολα. Τρέχω, δίνω τα πάντα και μερικές φορές σκοράρω κιόλας. Έχω κερδίσει την εκτίμηση όλων και σε κάθε αγώνα προσπαθώ να ικανοποιήσω τον κόσμο».

Τέλος, σχετικά με το τι προτιμάει μεταξύ πρωταθλήματος και Champions League τόνισε: «Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο θα έλεγα το Champions League».