Μουρίνιο: “Mένω ως το τέλος της σεζόν”

«Σκιές» για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Ατλέτικο.

«Σκιές» για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Ατλέτικο. «Θέλω να μείνω ως το τέλος της σεζόν», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός, για να συνεχίσει λέγοντας με νόημα: «Μπορεί να έχεις στα χαρτιά συμβόλαιο για δέκα χρόνια… Αν όλοι είναι ικανοποιημένοι ο προπονητής μένει, αν όχι αλλάζει».

Ο Μουρίνιο ανέλαβε το καλοκαίρι τα “ηνία” της ισπανικής ομάδας, προερχόμενος από το τρεμπλ με την Ιντερ, με στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή. Ομως, τις τελευταίες ημέρες προκύπτει διάσταση απόψεων μεταξύ του Πορτογάλου και του γενικού διευθυντή των “μερένχες”, Χόρχε Βαλντάνο, με αφορμή τον τραυματισμό του Γκονζάλο Ιγκουαϊν. Ο τεχνικός της Ρεάλ έχει επισημάνει την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού κατά τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, αφού δεν έχει εμπιστοσύνη στον Καρίμ Μπενζεμά. Από την πλευρά του, ο Βαλντάνο απαντά ότι ο Γάλλος έχει αδικηθεί από τον Μουρίνιο και δεν θεωρεί απαραίτητη την ενίσχυση της “γραμμής κρούσης” της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.