Έτοιμος για δράση ο Νάβας

Ανυπόμονος για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ για το Κόπα δελ Ρέι δήλωσε ο μέσος της Σεβίλλης Χέσους Νάβας, έχοντας πλέον αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

Ανυπόμονος για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ για το Κόπα δελ Ρέι δήλωσε ο μέσος της Σεβίλλης Χέσους Νάβας, έχοντας πλέον αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι η κάτοχος του τίτλου και αντιμετωπίζει το «κίτρινο υποβρύχιο» την Τετάρτη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για το ισπανικό κύπελλο.  
 
«Για να νικήσουμε τη Βιγιαρεάλ, πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και να μην κρατάμε την μπάλα πάρα πολύ. Το Κύπελλο μας έχει δώσει πολλές χαρές και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εκεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι δύσκολο, αφού αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει επιτυχίες. Με τις τελευταίες συνεχόμενες νίκες μας, έχουμε ανακτήσει την αυτοπεποίθησή μας και η Σεβίλλη έχει δείξει ότι μπορεί να επιβιώσει ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές. Προσωπικά, έχω ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά με τα παιχνίδια θα γίνομαι όλο και πιο δυνατός», σχολίασε ο Νάβας.
 
Κωνσταντίνος Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.