Ονειρο ζωής ο Αφελάι

Χαρούμενος που βρίσκεται στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα είναι ο Ιμπραϊμ Αφελάι.

Χαρούμενος που βρίσκεται στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα είναι ο Ιμπραϊμ Αφελάι. Οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν στην Αϊντχόφεν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ντύσουν με τα χρώματα του συλλόγου τον 24χρονο άσο.

Από τη μεριά του, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως είναι όνειρο ζωής για τον ίδιο να αγωνίζεται στον «καλύτερο σύλλογο του κόσμου», ενώ εμφανίστηκε αποφασισμένος να τα δώσει όλα, για να κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα των Καταλανών.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Θα φοράω αυτή τη φανέλα με τιμή και σεβασμό» είπε αρχικά ο ταλαντούχος Ολλανδός και συνέχισε: «Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές εδώ, αλλά θα δείξω για τι είμαι ικανός. Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Από τότε που ήμουν παιδί, ήθελα να αγωνιστώ για τη Μπαρτσελόνα. Είναι όνειρο για εμένα που βρίσκομαι εδώ».

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκαναν οι ισπανικές εφημερίδες «Sport» και «Mundo Deportivo», οι φίλοι της Μπαρτσελόνα είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την μεταγραφή του Αφελάι. Μάλιστα, η «Sport» χαρακτηρίζει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού «χωρίς ρίσκο», ενώ για τον ίδιο αναφέρει πως «βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο» να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα. Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε, στις 2 Ιανουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.