Φλερτάρει με Μπάρτσα ο Μπεράρντι

Δύσκολο θα ήταν για τον Ντομένικο Μπεράρντι να απορρίψει ενδεχόμενη πρόταση της Μπαρτσελόνα, αν οι Καταλανοί αποφάσιζαν να χτυπήσουν την πόρτα του.

Δύσκολο θα ήταν για τον Ντομένικο Μπεράρντι να απορρίψει ενδεχόμενη πρόταση της Μπαρτσελόνα, αν οι Καταλανοί αποφάσιζαν να χτυπήσουν την πόρτα του.
 
Ο 21χρονος επιθετικός που πήγε στη Σασουόλο με μεταγραφή από τη Γιουβέντους τον περασμένο Ιούνιο, θεωρείται ένας από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ευρώπης.
 
Αν και τον παραχώρησε, η «Μεγάλη Κυρία» έχει διατηρήσει το δικαίωμα επαναγοράς του με 16 εκατ. ευρώ στο τέλος της φετινής σεζόν. Ενδέχεται όμως να δώσει μάχη με τους «μπλαουγκράνα» για την απόκτησή του.
 
«Δεν έχω σκεφτεί μέχρι τώρα σοβαρά την προοπτική να παίξω στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα ήταν εκπληκτικό αν απλά και μόνο έκανα προπόνηση δίπλα στον Μέσι», δήλωσε ο Μπεράρντι στο Sky Sport.
 
«Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα επέλεγα τον πρώτο. Μία επιθετική τριάδα με Μέσι,Νεϊμάρ και Μπεράρντι δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.