Κανένα ενδιαφέρον για τον Άντερσον

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα υπογραμμίζουν πως ο Φελίπε Άντερσον δε βρίσκεται στο μετεγγραφικός τους στόχαστρο και πως δεν ισχύουν τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα υπογραμμίζουν πως ο Φελίπε Άντερσον δε βρίσκεται στο μετεγγραφικός τους στόχαστρο και πως δεν ισχύουν τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτά, οι Καταλανοί φέρονταν να έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Βραζιλιάνο παίκτη, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής της Λάτσιο εμφανίστηκε τις προηγούμενες ημέρες πανευτυχής για τα σενάρια, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ συμπλήρωσε πως η σκληρή δουλειά του, στις προπονήσεις, αποδίδει καρπούς.

Χαρακτηριστικά, ο Άντερσον τόνισε στην εφημερίδα «O Globo»: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα ζω και όσα λένε για μένα. Είναι μεγάλη τιμ΄να με παρομοιάζουν με τον Κριστιάνο. Πέρσι πέρασα δύσκολο, γιατί τραυματίστηκα, ενώ έπρεπε να προσαρμοστώ και στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας. Η σκληρή μου δουλειά, πάντως, πιάνει τόπο και πλέον δείχνω πράγματα στο γήπεδο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.