Αναντικατάστατος πλέον ο Βαράν

Ο Ραφαέλ Βαράν κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον θεωρείται αναπόσπαστο στοιχείο για την ομάδα του Μουρίνιο.

Ο Ραφαέλ Βαράν κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον θεωρείται αναπόσπαστο στοιχείο για την ομάδα του Μουρίνιο.

Λίγους μήνες πριν θα ήταν αδιανόητο να σπάσει το αμυντικό δίδυμο Πέπε-Ράμος αλλά ο νεαρός Γάλλος με τις εμφανίσεις του κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Πέπε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις του Γάλλου αμυντικού οπότε ούτε η επάνοδος του συμπατριώτη του Πέπε τον ωθεί στο να αλλάξει το νέο αμυντικό δίδυμο. Απ’ ότι φαίνεται μάλιστα, ο Βαράν όχι μόνο κέρδισε μία θέση στη βασική ενδεκάδα της «βασίλισσας» αλλά είναι πλέον ή πρώτη επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού για το κέντρο της άμυνας.

Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν τόσο ο Βαράν όσο και Ράμος και Πέπε με τον τελευταίο όμως να αγωνίζεται ως «κόφτης» στο κέντρο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που ο Πέπε γύρισε πίσω στο κέντρο της άμυνας θυσιάστηκε ο Ράμος που πήγε στο φτερό της άμυνας και όλα αυτά γιατί πολύ απλά αυτή τη χρονική στιγμή ο Βαράν δεν μετακινείται από τη θέση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.