Μπαρτομέου: «Ικανοποιημένοι με Λουίς Ενρίκε»

Η παραμονή της Μπαρτσελόνα μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους της δεν έχει σταματήσει τη φημολογία περί τερματισμού της συνεργασίας με τον Λουίς Ενρίκε.

Η παραμονή της Μπαρτσελόνα μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους της δεν έχει σταματήσει τη φημολογία περί τερματισμού της συνεργασίας με τον Λουίς Ενρίκε.
 
Ωστόσο, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου επέμεινε ότι η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά του 44χρονου τεχνικού.
 
«Εχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να συζητήσουμε την επέκταση της συμφωνίας μας στο μέλλον. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματά του», δήλωσε ο Καταλανός παράγοντας στη «Sport».
 
«Αυτή τη στιγμή, ο Λουίς Ενρίκε πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα και σε ό,τι άλλο έχει σχέση με την ομάδα. Μετά το ματς με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ, είδαμε ότι δούλεψε πολύ σκληρά για την προετοιμασία του αγώνα με τη Βαλένθια. Η ομάδα μπορεί να φτάσει στο τρεμπλ υπό την καθοδήγησή του», συμπλήρωσε ο Μπαρτομέου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.