Χ-αμένη ευκαιρία για Θέλτα

Η Θέλτα προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο «σπίτι» της Αλμερίας, όμως έμεινε με δέκα και ισοφαρίστηκε (2-2) χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη εξάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Θέλτα προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο «σπίτι» της Αλμερίας, όμως έμεινε με δέκα και ισοφαρίστηκε (2-2) χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη εξάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο μετά από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έδειχνε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρά το καλό ξεκίνημα της στην Αλμερία, απώλεσε δύο βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, αφού στο 17’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Νολίτο και έξι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Μινα έκανε το 0-2.

Η Αλμερία αντέδρασε και στο 47’ μείωσε σε 2-1 με τον Μπιφουμα. Μάλιστα να πράγματα «στράβωσαν» κι άλλο για τη Θέλτα, όταν στο 54’ ο Γκαμπραλ είδε την κόκκινη κάρτα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. 

Όπως ήταν φυσικό, οι γηπεδούχοι εκμεταλλευτήκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 68’ ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Ζόνγκο. Στο 74’ ο Ντος Σάντος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Πλέον, η Θέλτα βρίσκεται στην 9η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν μαζί με την Εσπανιόλ με 46 βαθμούς, ενώ η Αλμερία επτά θέσεις πιο κάτω με 32.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.