Μασεράνο:”Το ισπανικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα”

Την Παρασκευή (11/01) ο Χαβιέ Μασεράνο έδωσε συνέντευξη τύπου στην οποία αποκάλυψε ότι πιστεύει πως το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στην Ευρώπη, καλύτερο ακόμα και από την Premier League.

Την Παρασκευή (11/01) ο Χαβιέ Μασεράνο έδωσε συνέντευξη τύπου στην οποία αποκάλυψε ότι πιστεύει πως το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στην Ευρώπη, καλύτερο ακόμα και από την Premier League.

Ο Αργεντινός επίσης τόνισε ότι κανένας παίκτης δεν πρέπει να παραπονιέται για αποβολή επειδή χρησιμοποίησε άσεμνη γλώσσα. Όπως στην περίπτωση του Σέρχιο Ράμος που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών επειδή προσέβαλε τον διαιτητή.

Για τη τιμωρία του Ράμος:

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω την απόφαση της ομοσπονδίας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μας έχουν προειδοποιήσει για τέτοιες συμπεριφορές. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία εάν κάνουμε ή πούμε κάτι άσχημο. Ο καθένας πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Οι παίκτες δεν πρέπει να έχουν παράπονο γιατί ξέρουν ποιες είναι οι τιμωρίες για τέτοια παραπτώματα».

Για τη βράβευση του Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα:

«Τείνει να γίνει ένας θρύλος και αυτή η βράβευση σημειώνεται στην ιστορία. Συνεχίζει ακόμα και παίζει και επειδή είναι τόσο νέος δεν μπορούμε ακόμα να εκτιμήσουμε τη συνεισφορά του. Μιλάμε για ένα παιδί που, στην ηλικία των 25, έχει πετύχει  ό,τι δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου κερδίζοντας τη χρυσή μπάλα τέσσερις φορές».

Για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα:

«Έχουμε ένα φανταστικό σερί. Το δεύτερο μισό της σεζόν θα κριθεί από το πόσα και ποια τρόπαια θα κατακτήσουμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε μέχρι τώρα τόσο καλά. Η ομάδα παίζει καλά, δεν έχει σημασία ποιος αγωνίζεται, όλοι δουλεύουμε ομαδικά και αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό. Όλοι αισθανόμαστε κομμάτι αυτού του συνόλου, ακόμα και όταν λείπει κάποιος σημαντικός παίκτης η ενδεκάδα που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο πάντα παίζει καλά».

Για την καριέρα του:

«Έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου σε αρκετές ομάδες αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω τις στιγμές που έχω ζήσει εδώ με οπουδήποτε αλλού με όλο το σεβασμό προς τις προηγούμενες ομάδες μου. Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ και είναι η καλύτερη ομάδα που πρόκειται ποτέ να αγωνιστώ».

Για την ατυχία του Βιλανόβα:

«Όπως είπε και ο ίδιος είναι μία πολύ προσωπική κατάσταση. Είναι δικό του πρόβλημα και θέλει να μην βγαίνει προς τα έξω αυτό το θέμα. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον αφήσουμε στην ησυχία του. Όταν η υγεία κάποιου διατρέχει κίνδυνο όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να κάνει τα πάντα για να γίνει καλύτερα και να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημά του».

Για το ποιο πρωτάθλημα είναι καλύτερο:

«Τα πράγματα πάντα κάνουν κύκλο. Όταν ήμουν στην Αγγλία όλοι έλεγαν ότι το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο και το πιο ισχυρό γιατί οι αγγλικές ομάδες κυριαρχούσαν στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα έχει τις ομάδες που έχουν κερδίσει τους περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους . Αυτό αποδεικνύει ότι το ισπανικό πρωτάθλημα κυριαρχεί στην Ευρώπη όπως ακριβώς συμβαίνει και με την εθνική ομάδα της χώρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.