Ενθουσιασμένος ο Φάμπρεγας

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 5-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ράγιο Βαγεκάνο εμφανίστηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 5-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ράγιο Βαγεκάνο εμφανίστηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως αυτή η εμφάνιση ήταν η καλύτερη της ομάδας του την εφετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Αρχικά, ο Φάμπρεγας δήλωσε: «Αυτό είναι το καλύτερό μας τη φετινή σεζόν. Ξέραμε ότι θα είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί, δεν μας επέτρεψαν να αναπνεύσουμε, αλλά ξέραμε πώς να παίξουμε. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Η Ράγιο ήταν πολύ φρέσκια και είχε αρκετές δυνάμεις. Ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση, είχαμε αυτό το γκολ και δημιουργήσαμε επιπλέον ευκαιρίες να σκοράρουμε».

Επίσης, ο Ισπανός μέσος τόνισε για τα αμυντικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα: «Έγινε ό,τι ήταν να γίνει. Όταν είμαστε όλοι διαθέσιμοι, η ομάδα είναι εντυπωσιακή, αλλά με πέντε τραυματίες και όλους στην ίδια θέση είναι αξιοπρόσεκτο. Αυτό, όμως, δείχνει ότι έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.