Χόρτασαν γκολ στο Ριαθόρ με νικήτρια την Μπάρτσα

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο "Ριαθόρ" με την Μπαρτσελόνα να νικάει την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 5-4.

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο “Ριαθόρ” με την Μπαρτσελόνα να νικάει την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 5-4. Οι “μπλαουγκράνα” προηγηθήκαν με 3-0 στα πρώτα 18 λεπτά του αγώνα και έδειχναν ότι θα πραγματοποιούσαν ακόμα ένα υγιεινό περίπατο, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο φρόντισαν να βάλουν ξανά στους γηπεδούχους στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Πρόσωπο του αγώνα ο Μέσι (18′, 43′, 77′) με το Χατ τρικ που πέτυχε σε ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά και ο Αλμπα, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ και με εξαιρετικό πλασέ κρέμασε τον Βαλντές στο 79′ πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό αυτογκόλ. Ο Τέγιο στο 8′ είχε διπλασιάσει τα τέρματα των νικητών, οι οποίοι από το 49′ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μασεράνο.

Οι παίκτες της  Λα Κορούνια σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους από την εξέδρα προσπαθούσαν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αρχικά μείωσε στο γκολ (3-2), χάρη στα τέρματα των Πίτζι (26′), Μπεργαντίνος (37′), ενώ και μετά το 4-2 κατάφερε και πάλι να μπει στο παιχνίδι με το φάουλ του Πίτζι στο 47′.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την αριθμητική υπεροχή, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που έλεγχε το ματς. Ο Μέσι στο 77′ με ακόμα μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια έδωσε ανάσα δύο τερμάτων στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Αλμπα δύο λεπτά αργότερα φρόντισε να ανεβάσει εκ νέου τον πήχη της δυσκολίας για την ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά η Λα Κορούνια πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ετσι η Μπαρτσελόνα έμεινε μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σοσιεδάδ για να δει αν θα έχει και πάλι συγκάτοικο ή θα απολαμβάνει μόνη της τη θέα από το… ρετιρέ της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

0-1 Αλμπα.(3)
0-2 Τέγιο C.(8)
0-3 Μέσι .(18)
1-3 (26 πεν.) Πίτζι
2-3 (37) Μπεργαντίνος
2-4  Μέσι (43)
3-4 (47) Πίτζι
3-5 Μέσι (77)
4-5 (79) αυτογκόλ Αλμπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.