«Λευκή» ισοπαλία στο «Σαν Μαμές»

Μπιλμπάο και Μάλαγα έμειναν στο 0-0 στο «Σαν Μαμές», με τους Βάσκους να παραχωρούν την τρίτη σερί ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις και την ομάδα του Πελεγρίνι να παραμένει αήττητη σε Πριμέρα Ντιβισιόν και Champions League.

Μπιλμπάο και Μάλαγα έμειναν στο 0-0 στο «Σαν Μαμές», με τους Βάσκους να παραχωρούν την τρίτη σερί ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις και την ομάδα του Πελεγρίνι να παραμένει αήττητη σε Πριμέρα Ντιβισιόν και Champions League. Η κούραση από τους μεσοβδόμαδους ευρωπαϊκούς αγώνες επηρέασε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
 
Η Μπιλμπάο πήγε στους 5 βαθμούς, ενώ η Μάλαγα έχει 11 και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μαγιόρκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη αγωνιστική συνδυάζεται με ντέρμπι και για τις δύο, καθώς η Αθλέτικ θα αναμετρηθεί με τη Σοσιεδάδ στη «μάχη» των Βάσκων, ενώ η Μάλαγα θα αντιμετωπίσει την Μπέτις σε μια από τις ανδαλουσιάνικες κόντρες.
 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ:
Ραούλ, Ιραόλα, Καστίγιο, Εκίθα, Γκουρπέγι, Σουσαέτα, Ιτουράσπε, Αντούριθ (46′ Γιορέντε), Μουνιαΐν (88′ Τοκέρο), Λόπεθ (46′ Ιμπάι), Ντε Μάρκος
 
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Ουέλιγκτον, Γκάμεθ, Χοακίν (67′ Πορτίγιο), Τουλαλάν (79′ Ιτούρα), Καμάτσο, Ελισέου, Ίσκο, Σαβιόλα (57′ Σάντα Κρους).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.