Μπαρτσελόνα με…”4 Χ 4″

Την απόλυτη συγκομιδή βαθμών στην Πριμέρα Ντιβισιόν διατήρησε η Μπαρτσελόνα με την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Χετάφε.

Την απόλυτη συγκομιδή βαθμών στην Πριμέρα Ντιβισιόν διατήρησε η Μπαρτσελόνα με την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Χετάφε. Οι “μπλαουγκράνα” πανηγύρισαν το τέταρτο “τρίποντο” σε ισάριθμα ματς και παραμένουν φυσικά μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αντριάνο σκόραρε στο 32′ και έδωσε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο στην Μπάρτσα, η οποία “κλείδωσε” τη νίκη με δύο γκολ του Μέσι στο 74′ με πέναλτι και στο 78′ με κοντινό σουτ, τελειώνοντας έναν υπέροχο συνδυασμό. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με αυτογκόλ του Μασεράνο που στο 80′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαλδές στην προσπάθειά του να την αποκρούσει, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βίγια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τετάρτη τη Σπάρτακ Μόσχας για το Champions League και ο Τίτο Βιλανόβα προτίμησε να δώσει ανάσες στους Μέσι, Μασεράνο και Βίγια που αγωνίστηκαν σαν αλλαγές, τη στιγμή που ο Ντάνι Άλβες και ο Σονγκ έμειναν στον πάγκο.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Λόπο, Αλέξις, Μ. Τόρες, Λεόν (79′ Σαράμπια), Μίτσελ (69′ Λασέν), Κάστρο, Τ. Τόρες, Μπαράντα, Κολούνγκα (60′ Άλβαρο)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ (57′ Μασεράνο), Αντριάνο, Πικέ, Μοντόγια, Φάμπρεγας, Τσάβι, Μπούσκετς, Τιάγκο (59′ Μέσι), Πέδρο, Τέγιο (75′ Βίγια).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.