Σισοκό: «Μεγάλη ομάδα η Βαλένθια»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, ο Αλί Σισοκό κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, ο Αλί Σισοκό κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Βαλένθια. Ο έμπειρος μπακ τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως οι «νυχτερίδες» ανήκουν στο υψηλό επίπεδο. Επίσης, τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει στην Ισπανία, έπαιξε η παρουσία των Ματιέ και Ραμί στις «νυχτερίδες».

Αρχικά, ο Σισοκό τόνισε: «Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στη Βαλένθια».

Στην συνέχεια, ο νεοαποκτηθείς μπακ της Βαλένθια υπογράμμισε: «Το πρωτάθλημα στην Ισπανία είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Μπορεί να ξεχωρίζουν δύο ομάδες όμως κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Βαλένθια είναι μια μεγάλη ομάδα και μάλιστα βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο».

Τέλος, ο Γάλλος παίκτης τόνισε για την απόφασή του να μετακομίσει στη Βαλένθια: «Πέρα από το ότι ήθελα να αγωνιστώ στη Βαλένθια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία των Ματιέ και Ραμί στην ομάδα. Είχα επικοινωνία και με τους δυο πριν πάρω την απόφασή μου, να υπογράψει στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.