Τέσσερα δοκάρια η Μπάρτσα, τη νίκη η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη που είχε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα από το 2010, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την -για μια ακόμη φορά- τραγική αμυντική συμπεριφορά των πρωταθλητών Ευρώπης και με σύμμαχο την τύχη (οι "μπαλουγράνα" είχαν τέσσερα δοκάρια) πήρε τη νίκη με 2-1.

Η Σεβίλλη που είχε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα από το 2010, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την -για μια ακόμη φορά- τραγική αμυντική συμπεριφορά των πρωταθλητών Ευρώπης και με σύμμαχο την τύχη (οι “μπαλουγράνα” είχαν τέσσερα δοκάρια) πήρε τη νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” χωρίς τους τραυματίες Μέσι και Ινιέστα, αλλά το πρόβλημά τους δεν ήταν μόνο η έλλειψη επιθετικής ευστοχίας. Και τα δυο γκολ που δέχθηκαν ήταν αποτέλεσμα ερασιτεχνικού αμυντικού στησίματος. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν ένα κάρο ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ, αλλά η διπλή ζώνη άμυνας που παρέταξε ο Εμερι μετά το 2-0, άντεξε.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ισπανού τεχνικού επί της ομάδας της Καταλονίας, μετά από 21 παιχνίδια! Το ματς ξεκίνησε με τη Σεβίλλη να έχει την μπάλα στα πόδια, αλλά την Μπαρτσελόνα να χάνει τις ευκαιρίες. Η πρώτη στο 14′ με τον Σουάρες και η δεύτερη στο 23′. Μια ευκαιρία που αποδεικνύει ότι φέτος εκτός από αμυντική αφέλεια, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έχουν και την τύχη κόντρα. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην πλάτη του πορτιέρο Ρίκο, ξανά στο δοκάρι, κύλησε παράλληλα στην εστία, αλλά ο Κόκε την έδιωξε.

Το 1-0 έλαβε χώρα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52′. Ο Γκαμέιρο γύρισε την μπάλα και ο Κρον-Ντέλι, χωρίς πίεση έπιασε το σουτ και ευστόχησε. Στο 54′ ο Πικέ έσωσε το 2-0, αλλά στο 58′, έγινε και αυτός μέρος του προβλήματος. Ο Γκεμέιρο έβγαλε σέντρα, δυο παίκτες της Σεβίλλης έμειναν μόνοι τους στην καρδιά της άμυνας και ο ένας εξ αυτών, ο Ιμπόρα με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η συνέχεια ήταν ένα σόου του Νεϊμάρ, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να απειλήσει την εστία του Ρίκο, αλλά ο τελευταίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και του έλεγε συνέχεια “όχι”. Στο 73′ ο Βραζιλιάνος άσος σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τρεμουλινάς (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο παίκτης τους ήταν και αυτός εκτός περιοχής), ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Νεϊμάρ δεν αστόχησε. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε παρά τα απανωτά σουτ των παικτών του Ενρίκε, ο οποίος δείχνει να μην είναι σε θέση φέτος να μαζέψει τα μετόπισθεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.