“5 στα 5” με… οδηγό τον Μέσι

Την πέμπτη της διαδοχική νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν και έβδομη μαζί με τις δύο επί της Λεβερκούζεν πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε με 2-0 της Σεβίλης εκτός έδρας.

Την πέμπτη της διαδοχική νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν και έβδομη μαζί με τις δύο επί της Λεβερκούζεν πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε με 2-0 της Σεβίλης εκτός έδρας. Ο Μέσι πέτυχε… μόλις ένα γκολ, το δεύτερο με υπέροχη προσπάθεια και έφτασε τα 14 στα τελευταία του έξι παιχνίδια με τους “μπλαουγκράνα”, τους οποίους οδήγησε στο “τρίποντο”.

Το σκορ στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” είχε ανοίξει ο Τσάβι από το 18ο λεπτό με κοντινό σουτ και τα δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκαν αρκετά για να πάρει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μια εύκολη νίκη. Η Μπαρτσελόνα είχε μείνει ισόπαλη χωρίς τέρματα στο αντίστοιχο  ματς του πρώτου γύρου με τους Ανδαλουσιάνους, τους οποίους είχε να κερδίσει εκτός από τον Μάιο του 2010.

Μετά από 27 αγωνιστικές, οι πρωταθλητές μείωσαν προσωρινά τη διαφορά τους από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στους 7 βαθμούς. Οι “μερένχες”, βέβαια, που αγωνίζονται την Κυριακή κόντρα στη Μάλαγα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, έχουν ξεκάθαρα την τύχη στα χέρια τους.

ΣΕΒΙΛΗ: Πάλοπ, Εσκουντέ, Ναβάρο, Σπάχιτς (68′ Χουάν Κάλα), Λούνα Ρέγες (64′ Περότι), Χεσούς Νάβας, Ράκιτιτς (58′ Τροχόφσκι), Μέντελ, Κανουτέ, Μανού

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Ντάνι Άλβες, Αντριάνο (85′ Πουγιόλ), Πικέ, Μασεράνο, Φάμπρεγας (69′ Κεϊτά), Ινιέστα, Τσάβι (82′ Σάντσες), Μπούσκετς, Μέσι, Πέδρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.