Ανατροπή για τη Βαγεκάνο

Άλμα παραμονής έκανε η Ράγιο Βαγεκάνο, που επικράτησε 2-1 της Σαραγόσα εκτός έδρας με ανατροπή. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν με ένα υπέροχο γκολ του Έλντερ Πόστιγκα στο 33', παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και οι ελπίδες να σώσουν τη χρονιά είναι ελάχιστες.

Άλμα παραμονής έκανε η Ράγιο Βαγεκάνο, που επικράτησε 2-1 της Σαραγόσα εκτός έδρας με ανατροπή. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν με ένα υπέροχο γκολ του Έλντερ Πόστιγκα στο 33′, παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και οι ελπίδες να σώσουν τη χρονιά είναι ελάχιστες.

Ο Κόστα στο 75΄ έφερε το ματς στα ίσα για τη Ράγιο, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μίτσου στο 82′. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ από το σοκ και γνώρισε ακόμη μία ήττα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία νίκη της Σαραγόσα σημειώθηκε στις 16 του περασμένου Οκτωβρίου.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Χιμένεθ, Ντα Σίλβα, Παρέδες, Λαντζάρο, Ομπράντοβιτς, Ρούμπεν (46′ Λαφίτα), Απόνιο, Ντούιμοβιτς (63′ Ματέος), Πόστιγκα, Γκαρθία, Αράνδα (66′ Χουάν Κάρλος)

ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Χοέλ, Κασάδο, Τίτο, Πουλίδο, Μοβίγια, Φουέγο, Μίτσελ (85′ Πίτι), Τρασόρας (27′ Περέα), Μίτσου, Αρίμπας, Ράικο (46′ Κόστα)

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.