Με την έκτη συνεχόμενη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, 1-0 επί της Χετάφε εκτός έδρας, η Ρεάλ έκανε ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή της στο θρόνο του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο Σέρχιο Ράμος με δυνατή κεφαλιά στο 18′ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στους «μερένχες».
 
Η Ρεάλ είχε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, με σημαντικότερη ένα ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ του Μπενζεμά στο 62′. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι του Γάλλου επιθετικού δέκα λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Κάστρο.
 
Τα δύο επόμενα παιχνίδια για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είναι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», κόντρα σε Λεβάντε και Σανταντέρ, όπου στόχος φυσικά είναι η συγκομιδή έξι βαθμών.
 
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Τόρες, Ντίας, Μασιλέλα, Ροντρίγκες, Κασκέρο (65′ Λασέν), Κάστρο, Ρίος (58′ Γκαβιλάν), Μπαράδα (70′ Αριθμέντι), Φεδόρ
 
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Κοεντράο, Κακά (63′ Καγεχόν), Αλόνσο, Οζίλ (88′ Γκρανέρο), Ντιαρά, Ρονάλντο, Μπενζεμά (73′ Ιγουαΐν)