Πρωτιά του Μέσι στο «Time»

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φιλοξενείται στο εξόφυλλο του περιοδικού «Time».

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φιλοξενείται στο περιοδικό «Time». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού, στο οποίο φιλοξενείται και συνέντευξή του. Ο Μέσι χαρακτηρίζεται ως «πιθανότατα ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών», με τον ίδιο να μιλά για την έως τώρα καριέρα του, τους στόχους του, την Αργεντινή και φυσικά τη Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, ο 25χρονος παίκτης τόνισε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νομίζω πως είναι καλό άτομο. Επίσης, είναι καλός ποδοσφαιριστής που φέρνει πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης και που μπορεί -οποιαδήποτε χρονική στιγμή- με μια δική του ενέργεια να κρίνει ένα παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε για τις εμφανίσεις του με την Εθνική Αργεντινής: «Με πλήγωσε γιατί ακούστηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Πως τάχα δεν νοιάζομαι ιδιαίτερα όταν αγωνίζομαι για την πατρίδα μου. Προσπαθώ να παίζω το ίδιο καλά όπως με την Μπαρτσελόνα. Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Μου ήταν ξεκάθαρο από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Ποτέ δεν ήθελα να αλλάξω κάτι ή να σταματήσω να είμαι Αργεντινός».

Επίσης, ο Μέσι δήλωσε για την έως τώρα παρουσία του στην Μπαρτσελόνα: «Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου, εκεί ζουν οι φίλοι μου και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα που έχουν προσφέρει τα πάντα».

Τέλος, ο Αργεντινός παίκτης αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ του 2014: «Ελπίζω να είναι η στιγμή μας. Θέλω να στεφθώ πρωταθλητής κόσμου μαζί με τους συμπαίκτες μου. Αν πάλι δεν τα καταφέρω, υπάρχει χρόνος ακόμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.