Πάει Βαρκελώνη ο Μαρκίνιος

Ο Μαρκίνιος έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μαρκίνιος έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο 21χρονος στόπερ, σύμφωνα με το «goal.com», ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του, Τζουλιάνο Μπερολούτσι. 

«Ο Μαρκίνιος ήταν ενοχλημένος που δεν έπαιξε βασικός κόντρα στη Σίτι, όπως ενοχλημένος είμαι και εγώ. Το θεώρησε προσβολή προς το πρόσωπό του, το ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έπαιξε ένας παίκτης που βρισκόταν εδώ και δύο μήνες εκτός για εξωαγωνιστικούς λόγους και όχι αυτός. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το Champions League και μετά θα μιλήσουμε», είπε ο Ιταλός μάνατζερ στην «Equipe». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μαρκίνιος θα αμοίβεται με 4,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα έχει και μπόνους τα οποία μπορούν να φτάσουν τα άλλα τρία εκατομμύρια. Έτσι, το μόνο απομένει είναι να τα βρει και η ομάδα της Βαρκελώνης με τη διοίκηση της Παρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.