Σαρωτική η Μπαρτσελόνα

Το... λάθος να προηγηθεί στο «Καμπ Νου» έκανε η Ουέσκα και το πλήρωσε με οκτώ (!) γκολ (8-2) από την καταιγιστική Μπαρτσελόνα, που έκανε το 3/3 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΤοΤο… λάθος να προηγηθεί στο «Καμπ Νου» έκανε η Ουέσκα και το πλήρωσε με οκτώ (!) γκολ (8-2) από την καταιγιστική Μπαρτσελόνα, που έκανε το 3/3 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Οι «νεοφώτιστοι» αιφνιδίασαν την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, μόλις στο 3’ με τον Κούτσο και για ένα τέταρτο στάθηκαν εξαιρετικά. Από εκεί και πέρα, όμως οι «μπλαουγκράνα» ανέλαβαν δράση και το σκηνικό άλλαξε άρδην. 

Ο Μέσι στο 16’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων και  ισοφάρισε σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε σε διάστημα 8 λεπτών, με τον Άλμπα (24’) να κάνει όλη τη δουλειά από αριστερά και τον Πουλίδο άθελα του να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Ο καταιγισμός ευκαιριών της Μπαρτσελόνα είχε μόλις αρχίσει. Μέσι (35’) και Πικέ (39’) δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Βέρνερ, όμως το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει. Ο Ζόρντι Άλμπα έκανε ξανά τρομερή κούρσα από αριστερά και έδωσε έτοιμο γκολ (40’) στον Σουάρεζ για το 3-1. 

Η Ουέσκα, πάντως, έβγαλε αντίδραση και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-2 με σκόρερ τον Γκαγιάρ. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πάτησε κι άλλο το… γκάζι. Στο 47’ ο Μέσι έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ράκιτιτς, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Ντεμπελέ ήταν πιο εύστοχος και έγραψε το 4-2. 

Η Ουέσκα, όπως γίνεται αντιληπτό, είχε γίνει έρμαιο στις ορέξεις των γηπεδούχων, οι οποίες όσο περνούσε η ώρα γίνονταν όλο και μεγαλύτερες. Στο 51’ ο Σουάρεζ βγήκε τετ α τετ με τον Βέρνερ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, κάτι που έκανε στο 52’ ο Ράκιτιτς με τρομερό διαγώνιο σουτ στην κίνηση.

Το σόου της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και μέχρι το 60’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ακόμη τρεις κλασικές ευκαιρίες με Ντεμπελέ (54’), Κουτίνιο (57’) και Πικέ (60’). Τελικά το 6-2 ήρθε στο 61’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μέσι. 

Η «Μπάρτσα» για ένα δεκάλεπτο κατέβασε ταχύτητα και όλα έδειχναν πως το 6-2 θα έμενε μέχρι το τέλος, όμως οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν διαφορετική άποψη. 7-2 στο 81’ από τον Ζόρντι Άλμπα, με τον Σουάρεζ να ολοκληρώνει το πάρτι της Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι. 

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ζόρντι Άλμπα, Ουμτιτί (65′ Λενγκλέ), Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς (71′ Βιδάλ), Μπουσκέτς (76′ Άρτουρ), Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Μέσι, Σουάρες.

Ουέσκα (Λέο Φράνκο): Βέρνερ, Λουισίνιο, Ετσέιτα, Μαγιοράλ, Μιραμόν, Μούστο, Μελέρο, Γκόμεθ, Γκαγιάρ (65′ Σεμέδο), Ερνάντεθ (72′ Άβιλα), Λόνγκο (58′ Γκιουρλέρ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.