Εποχή Ρονάλντο στη Βαγιαδολίδ

Αλλαγή σελίδας και επίσημα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με τον Ρονάλντο να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ισπανικής ομάδας.

Αλλαγή σελίδας και επίσημα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με τον Ρονάλντο να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ισπανικής ομάδας. 

Το «φαινόμενο» αγόρασε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου έναντι 30 εκατ. ευρώ, κάτι που τον μετατρέπει αυτομάτως σε μεγαλομέτοχο της ομάδας. Η τελετή παράδοσης – παραλαβής διεξήχθη στο δημαρχείο της πόλης, με τον Ρονάλντο να δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του.

«Έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες στην καριέρα μου οι οποίες με προετοίμασαν για αυτή την στιγμή. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου. Θέλουμε να εξελιχθούμε και να φθάσουμε τόσο μακριά, όσο μας επιτρέπουν τα όνειρα μας. Η νέα διοίκηση της ομάδας θέλω να χαρακτηρίζεται από τέσσερις λέξεις: ανταγωνιστικότητα, διαφάνεια, επανάσταση και κοινωνικότητα. 

Θέλουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για να εδραιωθεί η ομάδα στη La Liga και στη συνέχεια να κάνουμε βήματα εμπρός. Καλώ όλους τους οπαδούς της Βαγιαδολίδ να στηρίξουν την ομάδα. Να μας δώσουν νέες ιδέες και απόψεις για το μέλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.