Ουέσκα-Μπαρτσελόνα 0-1: «Μπήκε» νικηφόρα στο 2021 (hls)

Το... κακό 2020 θέλει να αφήσει πίσω της η Μπαρτσελόνα, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο νέο έτος με εκτός έδρας «τρίποντο».

Με το… δεξί μπήκε στο 2021 η Μπαρτσελόνα, που πήρε τη νίκη, έστω και με 1-0, μέσα στην έδρα της ουραγού Ουέσκα, στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής της La Liga.

Σκόρερ που έμελλε να δώσει το τρίποντο στους Μπλαουγκάνα ήταν ο Ντε Γιονγκ στο 29′, ο οποίος άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ του Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα ο Αργεντινός έφτασε κοντά στο να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Φερνάντες έδιωξε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του.

Ο σούπερ σταρ των Καταλανών απέτυχε να σκοράρει και στο 69′, με τον γκολκίπερ του γηπεδούχων να του στερεί ξανά το γκολ, δίχως όμως να αποτρέψει και την ήττα της Ουέσκα.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μπαλουγκράνα έφτασαν προς το παρόν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα στον… πάτο της κατάταξης.

Ουέσκα: Φερνάντες, Πουλίδο (72′ Χουάν Κάρλος), Ινσούα, Σιόβας, Γκαλάν, Ρίκο (65′ Ντουμπιά), Μοσκέρα, Σένε (72′ Φερέιρο), Γκόμες (72′ Οκαζάκι), Βιθέντε, Οντιβέρος Πάρα

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Λενγκλέ, Αραούχο, Ντεστ (75΄Μινγκουέθα), Πέδρι, Μπουσκέτς (75′ Πιάνιτς), Ντε Γιοντκ, Ντεμπελέ, Μπρέθγουεϊτ (81′ Γκριεζμάν), Μέσι 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.