Μπαρτσελόνα-Εϊμπάρ 1-1: Άλλη μία γκέλα (hls)

Την κακή της εικόνα συνεχίζει να δείχνει η εφετινή Μπαρτσελόνα, που αναδείχτηκε ισόπαλη με την Εϊμπάρ στην 16η στροφή της La Liga. Σκόρερ οι Ντεμπελέ (67') και Κίκε (57')-Έχασε πέναλτι ο Μπρέιθγουεϊτ.

Άλλη μία γκέλα για τους Καταλανούς το βράδυ της Τρίτης (29/12), οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κάμψουν ούτε την αντίσταση της Εϊμπάρ

Με τον Μέσι εκτός,ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αναρρώνει από τραυματισμό στον δεξί αστράγαλο, η Μπαρτσελόνα δεν καταφερε να φτάσει στη νίκη!

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κίκε (57′) πριν ισοφαριστούν από τον Ντεμπελέ (67′). Μοιραίος ο Μπρέιθγουεϊτ που αστόχησε από την άσπρη βούλα (8′), ενώ είδε και τον VAR να του στερεί γκολ στο 25′.

Με αυτά και με αυτά οι Μπλαουγκράνα έμειναν στην 6η θέση, με την τέταρτη ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το ματς:

Με χαμένο πέναλτι για την Μπαρτσελόνα με τον Μπρέιθγουεϊτ στο 8′ άρχισε η αναμέτρηση στο Καμπ Νόου, το οποίο δόθηκε μέσω VAR, ύστερα από παράβαση πάνω στον Αραούχο.

Στο 25′ ο ίδιος παίκτης σκόραρε, αλλά το τέρμα του δε μέτρησε μετά και την χρήση του Video Assistant Referee για οφσάιντ του Δανού πριν το γκολ του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57′, με τον Κίκε να εκμεταλλεύεται το λάθος του Αραούχο και να γράφει το 1-0 για την Εϊμπάρ.

Μάλιστα ένα λεπτό νωρίτερα οι Ντεμπελέ και Ντε Γιονγκ είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, δίχως επιτυχία.

Εν τέλει ο Γάλλος στο 67΄ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο παρέμεινε μέχρι τέλους.

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν – Μινγκέθα, Αραούχο, Λενγκλέ (81′ Μπουσκέτς) – Ντεστ (46′ Ντεμπελέ), Πιάνιτς (66′ Κοουτίνιο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (88′ Ρίκι Πουτς), Ζούνιορ Φίρπο – Γκριεζμάν (66′ Τρινκάο), Μπρέιθγουεϊτ

Έιμπαρ (Μεντιλίμπαρ): Ντιμίτροβιτς – Πόθο, Μπούργος (73′ Ολιβέιρα), Μπίγας, Σοάρες – Ντιόπ (90′ Κουμπέρο), Άλβαρεθ – Κατζιόρ (81′ Ρέθιο), Εξπόσιτο, Ινούι – Κίκε (73′ Μούτο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.