Θέλτα – Καντίθ 4-0: Με υπογραφή Άσπας! (vid)

Σαρωτική ήταν η Θέλτα απέναντι στην Καντίθ, διαλύοντας με 4-0 την αντίπαλο της σε παιχνίδι που έγινε στο Βίγκο για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Σαρωτική ήταν η Θέλτα απέναντι στην Καντίθ, διαλύοντας με 4-0 την αντίπαλο της σε παιχνίδι που έγινε στο Βίγκο για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ιάγκο Άσπας με ένα γκολ και δύο ασίστ, οδηγώντας τη Θέλτα στο τέταρτο “τρίποντο” στην Primera. 

Στο έκτο λεπτό ο Νολίτο άνοιξε το σκορ, ενώ ο Άσπας στο 31ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Το τρίτο τέρμα της Θέλτα σημείωσε ο Μπελντράν στο 43ο λεπτό και ο Μέντεζ στο 45′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Η Θέλτα έφτασε τους 16 βαθμούς και την ένατη θέση στην κατάταξη, ενώ η Καντίθ έμεινε στους 18 βαθμούς και την έβδομη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. 

Θέλτα: Μπλάνκκο, Αϊντού, Αραούχο, Άσπας, Μάγιο, Μέντες (77′ Φοντάν), Μίνα (34΄ Μπελτράν), Νολίτο (77′ Λαούτι), Ολάσα, Σουάρεθ (67′ Γιοκουσλού), Ταπία (67′ Μπαέθα)

Καντίθ: Λεντέσμα, Αλέχο (46′ Πόμπο), Άλεξ, Εσπίνο (46′ Ιθκουιέρδο), Φάλι, Χιμένεθ (70′ Μάλμπασιτς), Καρσελέν, Γιόνσον (69′ Γαρίδο), Μάουρο, Νεγρέδο (70′ Λοθάνο), Περέα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.