CIES: «Κυρίαρχος των αιθέρων» ο Σιόβας

O Δημήτρης Σιόβας, βρίσκεται μεταξύ των 20 κορυφαίων αμυντικών στην Ευρώπη με το υψηλότερο ποσοστό κερδισμένων εναέριων αμυντικών μονομαχιών.

«Κυρίαρχος των αιθέρων» ο Δημήτρης Σιόβας, βρίσκεται μεταξύ των 20 κορυφαίων αμυντικών στην Ευρώπη, που παρουσίασαν το υψηλότερο ποσοστό κερδισμένων εναέριων αμυντικών μονομαχιών από την αρχή της σεζόν.

Αυτό αναφέρει η τελευταία ανάλυση του CIES, διεθνούς κέντρου αθλητικών σπουδών, που βρίσκεται στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του Πανεπιστημίου της ελβετικής πόλης, και παρουσιάζει τους 100 παίκτες από τα 10 καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που, ανάλογα με τις μονομαχίες που κέρδισαν στον αέρα.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ουέσκα, βρίσκεται στην 19η θέση της σχετικής κατάταξης, έχοντας κερδίσει 26 από τις 31 εναέριες μονομαχίες του, με ποσοστό 83,9%.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι Κουρτ Ζουμά βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα με 26 εναέριες μονομαχίες που κέρδισε στις 27 (96,3%), ενώ ο Αλβανός Μπεράτ Ντζιμσίτι (Αταλάντα) και ο ‘Αγγλος Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνουν το βάθρο.

Ο Ντζιμσίτι έχει κερδίσει 22 στις 23 (95,7%), ενώ ο ‘Αγγλος διεθνής έχασε μόνο τρεις αμυντικές μονομαχίες από τις 30 (90%).

Μόνο οι παίκτες που έχουν κερδίσει τουλάχιστον 20 αμυντικές μονομαχίες συμπεριλήφθηκαν στην κατάταξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.