Έιμπαρ – Αθ. Μπιλμπάο 1-2: Τα “λιοντάρια” κέρδισαν το ντέρμπι των Βάσκων (pics+vid)

Τους πρώτους βαθμούς στο ισπανικό πρωτάθλημα πήρε η Μπιλμπάο κόντρα στην Έιμπαρ, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1 και κέρδισαν για 10η συνεχόμενη φορά το τοπικό ντέρμπι των Βάσκων.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μπήκε στην αναμέτρηση για να διατηρήσει υπέρ της, την παράδοση επί της Έιμπαρ. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία εννέα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν κερδίσει σε όλα. Έτσι τα “λιοντάρια” ήθελαν να νικήσουν σε ένα ακόμα ματς κόντρα στους γηπεδούχους. 

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης έβαλε ο Ουνάι Λόπεθ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 40ο λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Μπιλμπάο να είναι μπροστά στο σκορ, κόντρα στην Έιμπαρ

Ο Κίκι έφερε το ματς στα ίσα, με την έναρξη του δεύτερου σαρανταπεντάλεπτου και στο 48′ έγραψε το όνομα του στον πίνακα του σκορ για την Έιμπάρ.

Μπορεί η  Μπιλμάο να απάντησε 20 λεπτά αργότερα με τον Γουίλιαμς, ο οποίος έκανε το 2-1. Όμως το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων ακυρώθηκε, γιατί ο διαιτητής με τη χρήση του VAR είδε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτεθειμένος. 

Το δεύτερο γκολ της Μπιλμπάο έβαλε ξανά ο Λόπεθ στο 87ο λεπτό. Έτσι ο παίκτης έδωσε τους πρώτους τρείς βαθμούς στην ομάδα του, στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.