Η 19η αγωνιστική στην Primera Division (vids)

Ολοκληρώθηκε κι η 19η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος βάσει των αποτελεσμάτων της οποίας προέκυψε νέα συγκατοίκηση στο … ρετιρέ της βαθμολογίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ολοκληρώθηκε κι η 19η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος βάσει των αποτελεσμάτων της οποίας προέκυψε νέα συγκατοίκηση στο … ρετιρέ της βαθμολογίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης 

ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1-1 Δύο γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών έκριναν τα πάντα στο Βίγκο. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 75’ με τον Μίνα αλλά στο 83’ ισοφαρίστηκαν από τον Αβίλα μένοντας για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική δίχως νίκη. 

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ 1-1 Σ’ ένα ματς με μεγάλη ένταση κι αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα ο Βιντάλ έκανε το 1-0 στο 14’ κι η Μπέτις απώλεσε την ευκαιρία στην εκπνοή του πρώτου μέρους να ισοφαρίσει καθώς ο Χοακίν αστόχησε από τη βούλα του πέναλτι. Ωστόσο, ότι δεν κατάφερε ο αειθαλής Ισπανός ποδοσφαιριστής το έκανε ο Έμερσον στο 55’ για το τελικό 1-1 αν κι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο από το 78’ λόγω αποβολής του Φεντάλ. 

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-2 Ο Ζοσέ στο 28’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους δείχνοντας πως θα υπήρχε συνέχεια στην εκπληκτική πορεία της τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο η Βιγιαρεάλ αντέδρασε κι αρχικά με τον Τριγκέρος ισοφάρισε σε 1-1 στο 58’ μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 72’ με τον Καθόρλα ολοκληρωσε το σκηνικό ανατροπής μετά όμως κι από τη χρήση VAR αφού αρχικά το γκολ είχε ακυρωθεί! ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1-0 Ο Άνχελ Μοντέρο σημείωσε το πρώτο γκολ της καριέρας του στο ισπανικό πρωτάθλημα κι αυτό ήταν αρκετό για τους τρεις γηπεδούχους να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης διατηρώντας τους αντιπάλους τους στη ζώνη του υποβιβασμού.  Σάββατο 04 Ιανουαρίου 

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να “χαμογελάει” μετά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, καθώς η ίδια νίκησε και η Μπαρτσελόνα “στραβοπάτησε”στο τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ. ‘Ετσι έπιασε στην κορυφή την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και η μάχη για την ανάδειξη του φετνού πρωταθλητή, φαίνεται ότι θα κρατήσει έως το τέλος.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2

Φοβερή εξέλιξη είχαμε στο τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας. Η Εσπανιόλ με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Αμπελάρδο, προηγήθηκε 1-0 με το γκολ του Νταβίντ Λόπεθ στο 23΄, αλλά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να προηγηθεί με τα τέρματα μέσα σε ένα δεκάλεπτο, του Σουάρες στο 50΄και του Βιδάλ στο 59΄. Εκέι που η ομάδα του Βαλβέρδε πίστεψε ότι θα κατακτήσει το τρίποντο δέχτηκε την ισοφάριση στο 88΄από τον κινέζο Λέι Γου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ 2-1

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 13’ οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν το 1-0 με γκολ του Kορέα μετά από πάσα του Τρίπιερ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 16’ με γκολ του Ρότζερ Μαρτί. Με την σέντρα όμως στο 17’ ο Φελίπε έγραψε το τελικό 2-1. Στις καθυστερήσεις ο Όμπλακ κράτησε τη νίκη με φανταστική απόκρουση σε προσπάθεια του Μπαρντί.

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-3

Με άνεση πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από το “Coliseum Alfonso Perez”, επικρατώντας 3-0 της συμπολίτισσας Χετάφε σε παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της La Liga. 

Οι “Μερένχες” άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με αυτογκόλ του Σόρια, ο Βαράν έκανε το 2-0 στο 53ο λεπτό και ο Μόντριτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0.  

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΪΜΠΑΡ 1-0

H Βαλένθια επικράτησε με 1-0 της Έιμπαρ, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Γκόμεζ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ολιβέιρα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΛΕΓΚΑΝΕΣ 2-2

Αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι, με τα τρία γκολ να επιτυγχάνονται στο πρώτο ημίχρονο. Παρέμειναν χωρίς νίκη για 7ο συνεχόμενο ματς οι γηπεδούχοι. Εκτός αποστολής για τη Λεγκανές ήταν ο τραυματίας Σιόβας.

ΣΕΒΙΛΗ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-1 Ο Κάπα έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 15’. Με αυτογκόλ του Νούνιεθ, ήρθε η ισοφάριση για τους Βάσκους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.