Έξαλλοι οι Ισπανοί με τον Μπέιλ

Το πανό με τις...προτεραιότητες του Γκάρεθ Μπέιλ που έκανε την εμφάνισή του μετά την πρόκριση της Ουαλίας στο Euro 2020 προκάλεσε την οργή του ισπανικού Τύπου.

Το πανό με τις…προτεραιότητες του Γκάρεθ Μπέιλ που έκανε την εμφάνισή του μετά την πρόκριση της Ουαλίας στο Euro 2020 προκάλεσε την οργή του ισπανικού Τύπου.

«Ουαλία, γκολφ, Μαδρίτη…με αυτή τη σειρά», ήταν το μήνυμα του Μπέιλ, ο οποίος ήταν ένα μήνα εκτός δράσης για τη Ρεάλ αλλά…επανεμφανίστηκε 100% υγιής με τη φανέλα των «δράκων».

«Ο Ουαλός χλευάζει τη Ρεάλ με το πανό, μία κίνηση που σίγουρα δεν άρεσε στη διοίκηση της ομάδας αλλά και σε πολλούς φίλους των ”μπλάνκος”, έγραψε, η As, ενώ η Marca τόνισε:

«Ναι, ο Μπέιλ είναι αυτός με τα τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι και αυτός που δεν σέβεται ούτε την ομάδα ούτε τον κόσμο. Αυτές οι άσχημες λεπτομέρειες είναι που θα αφαιρέσουν το όνομά του από τον ”τοίχο της μνήμης”, το hall of fame, από το βάθρο στο οποίο η μνήμη ανεβάζει παίκτες σαν κι αυτόν. Ο Μόντριτς θα είναι θρύλος, ο Μπενζεμά θα είναι θρύλος, ο Μαρσέλο θα είναι θρύλος. Κανείς δεν θα θυμάται έτσι τον Μπέιλ. Η Ρεάλ άργησε πολύ να τον ξεφορτωθεί».

Η El Confidencial από την πλευρά της έγραψε: «Ο ατυχής χλευασμός του Μπέιλ βάζει τη Ρεάλ σε πολύ δύσκολη θέση. Οι εικόνες και τα video έκαναν το γύρο των social media και προκάλεσαν την οργή των παικτών της Ρεάλ, που βλέπουν ότι ο ακριβότερος παίκτης του ρόστερ δεν έχει καμία αφοσίωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.