Τα στιγμιότυπα της 6ης αγωνιστικής στην Ισπανία (videos)

Την ξέφρενη πορεία της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν συνέχισε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, την ώρα που Θέλτα και Εσπανιόλ έμειναν στο 1-1, ενώ η Σεβίλλη έπεσε θύμα της Εϊμπάρ, η οποία πανηγύρισε τη νίκη με ανατροπή.

Την ξέφρενη πορεία της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν συνέχισε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, την ώρα που Θέλτα και Εσπανιόλ έμειναν στο 1-1, ενώ η Σεβίλλη έπεσε θύμα της Εϊμπάρ, η οποία πανηγύρισε τη νίκη με ανατροπή.


Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές 3-0


Με πρωταγωνιστή τον Ογιαρθάμπαλ, που σημείωσε δύο γκολ, οι Βάσκοι μετέτρεψαν σε περίπατο (3-0) το ματς με την Αλαβές. Πέτυχαν την τρίτη διαδοχικοί νίκη τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και παρέμειναν στο… κατόπι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης. Το τρίτο γκολ της Σοσιεδάδ ο Γουίλιαν Ζοσέ.


Θέλτα – Εσπανιόλ 1-1





Τον βαθμό της ισοπαλίας έσωσε στις καθυστερήσεις η Θέλτα στο ματς με την Εσπανιόλ, παραμένοντας ωστόσο στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. «Λυτρωτής» για τους γηπεδούχους ήταν ο Μίνα, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 90+5’, ενώ η Εσπανιόλ είχε προηγηθεί με τον Πεδρόσα. 


Εϊμπάρ – Σεβίλλη 3-2




Η Σεβίλλη στραβοπάτησε στην έδρα της Εϊμπάρ (3-2) και έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Λοπετέγι προηγήθηκε 2-0 στο 66′ και μέσα σε 18 λεπτά δέχτηκε τρία γκολ από Φαμπιάν Ορεγιάνα, Πέδρο Λεόν και Κότε. 

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 2-0



Με βραζιλιάνικες υπογραφές στους σκόρερς, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Οσασούνα με 2-0. Ο 19χρονος Βινίσιους έκανε το 1-0 στο 36’ και ο 18χρονος, Ροντρίγκο (πήρε τη θέση του Βινίσιους στο 71’ και σκόραρε στο 72’) έκανε το 2-0. Ο Ροντρίγκο (μετεγγραφικό απόκτημα της Ρεάλ, την περίοδο του καλοκαιριού) έπαιξε για πρώτη φορά. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τερματοφύλακας της Ρεάλ ήταν ο Αρεολά που έκανε και αυτός το πρώτο του παιχνίδι. Ο Κουρτουά έμεινε στον πάγκο.  

Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2



Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες με το εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στη Μαγιόρκα. Το 0-1 έγινε από τον Ντιέγκο Κόστα (26’) ενώ η Ατλέτικο είχε και δοκάρι με τον Αρίας, το 0-1 έμεινε σκορ ημιχρόνου. Η Μαγιόρκα στο 49’ είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση με τον Κούμπο και το 0-2 έγινε στο 66’ από τον Ζοάο Φελίξ. Για την Ατλέτικο αποβλήθηκε ο Μοράτα (στο 77’ με δύο κίτρινες κάρτες) κι ενώ είχε μπει στο παιχνίδι στο 69’ στη θέση του Ντιέγκο Κόστα. 

Λεγανές-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1



Η Αθλέτικ Μπιλμπάο παρέμεινε αήττητη στο Πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στο παιχνίδι με τη Λεγανές προηγήθηκε (0-1) με πέναλτι του Ραούλ Γκαρσία, στο 59’. Δύο λεπτά αργότερα, στο 61’, η Λεγανές ισοφάρισε με τον Οσκαρ. 

Βαλένθια-Χετάφε 3-3



Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο “Μεστάγια”. Η Χετάφε προηγήθηκε 0-1 μόλις στο 1’ με τον Μάτα για να ακολουθήσουν τρία γκολ, μέσα σε 9 λεπτά (από το 30’ ως το 39’) από τη Βαλένθια. Στο 30’ και στο 34’ ο Μάξι Γκόμεζ έκανε το 2-1 και στο 39’ ο 18χρονος, Λι Κανγκ-Ιν έκανε το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Η Χετάφε στο β’ μέρος με δύο γκολ σε 3 λεπτά ισοφάρισε. Στο 66’ ο Τζέισον έκανε το 3-2 και στο 69’ ο Ανχελ το 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 24/9

Βαγιαδολίδ-Γρανάδα 1-1


Μπέτις-Λεβάντε 3-1


Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 2-1


Τετάρτη 25/9
Λεγανές-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Βαλένθια-Χετάφε 3-3
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 2-0
Πέμπτη 26/9
Εϊμπάρ-Σεβίλλη 3-2
Θέλτα-Εσπανιόλ 1-1
Σοσιεδάδ-Αλαβές 3-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.