Ζιντάν: «Όταν χάνουμε απολύομαι, όταν νικούμε συνεχίζω»

Εν όψει της αναμέτρησης με την Οσασούνα για την 6η αγωνιστική της La Liga ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει στον πάγκο των Μαδριλένων αλλά και στους τραυματισμούς.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να φεύγει με την πολύτιμη νίκη από την έδρα της Σεβίλλης και να πιάνει κορυφή με το πέρας της 5ης αγωνιστικής. Οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Τετάρτης (25/9) με την Οσασούνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τα θέματα που τέθηκαν στο Γάλλο προπονητή στη συνέντευξη Τύπου ήταν άκρως ενδιαφέροντα. 

«Οι τραυματισμοί των παικτών μου με ενοχλούν, αλλά δεν με ανησυχούν. Τους προσέχουμε πολύ και το επιτελείο μας είναι εξαιρετικό. Ωστόσο τα παιχνίδια είναι πολύ απαιτητικά. Οι ποδοσφαιριστές δεν ξεκουράζονται. Είχαν τα ματς των εθνικών ομάδων, ακολουθούν 7 αγώνες και μετά πάλι οι εθνικές. Στην εποχή μου δίναμε 40 ματς και τώρα έχουμε φτάσει τα 70.

Φάνηκε πως στο Παρίσι κάναμε κακό παιχνίδι επειδή χάσαμε με 3-0, ωστόσο στην αρχή είχαμε καλή απόδοση. Μετά δεχθήκαμε δύο γκολ κι η κατάσταση περιεπλάκη. Και στη Σεβίλλη είχαμε δυσκολίες. 

Πρέπει να δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά και να είμαστε αλτρουιστές όταν δεν έχουμε την κατοχή. Δεν νιώθω πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν χάνουμε απολύομαι, όταν νικούμε συνεχίζω στη θέση μου. Στο φετινό πρωτάθλημα τα πάντα είναι πιθανά, είναι πολύ ισορροπημένο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.