Σαρωτική η Λεβάντε

Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ πέρασε με άνεση από το Βίγκο επικρατώντας της Θέλτα με 4-1, «βυθίζοντας» το σύνολο του Μιγκέλ Καρντόσο ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Θέλτα, καθώς υπέστη νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά με 4-1 από τη Λεβάντε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga και πλέον η κατάσταση για το σύλλογο από το Βίγκο γίνεται πολύ σοβαρή καθώς ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μπορεί να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Λεβαντίνοι έδρασαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στο 20’ με τον Μοράλες και στο 40’ με τον Κόκε, θέτοντας θεμέλια νίκης. Θεμέλια που έγιναν ακόμη πιο σταθερά μετά την αποβολή του Μπουντεμπούζ στο 49’ και το 0-3 στο 62’ με το δεύτερο γκολ του Μοράλες. Το πέναλτι του Μπράις Μέντεθ στο 88’ δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τη μοίρα της Θέλτα, η οποία στο επόμενο λεπτό δέχθηκε κι άλλο γκολ με τον Μπόρχα Μαγιοράλ να διαμορφώνει το τελικό Θέλτα-Λεβάντε 1-4. 

Πλέον η Λεβάντε,  η οποία είχε να νικήσει μακριά από την έδρα της από τον Οκτώβριο,  είναι στην 11η θέση έχοντας συγκομιδή 30 βαθμών, ενώ η Θέλτα γνωρίζοντας την έβδομη ήττα στα οκτώ τελευταία ματς, έχει 24 πόντους σε 24 αγωνιστικές, ούσα αυτή τη στιγμή στη 16η θέση, απέχοντας ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.