Λουίς Ενρίκε: «Νίκη για τους οπαδούς μας»

Ο Λουίς Ενρίκε υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στο επικείμενο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Λουίς Ενρίκε υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στο επικείμενο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος με την πρόκριση της καταλανικής ομάδας στα προημιτελικά του Champions League.


Αρχικά, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Περίμενα μια Σίτι όπως την γνωρίζουμε. Είδαμε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα. Πετύχαμε τον στόχο μας και κερδίσαμε το παιχνίδι. Είχαμε καλή απόδοση σε μία φανταστική ατμόσφαιρα».


Σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «Φτάσαμε στην πρώτη θέση και θέλουμε να κερδίσουμε για τους οπαδούς μας».


Τέλος, τόνισε για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του: «Όχι, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Θα δούμε την Κυριακή ποιοι θα αγωνιστούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.