«Εξάποντο» για την Έλτσε

Η Έλτσε νίκησε 1-0 την Αλμερία και ήταν αυτή που χαμογέλασε στο ντέρμπι ουραγών της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Έλτσε νίκησε 1-0 την Αλμερία και ήταν αυτή που χαμογέλασε στο ντέρμπι ουραγών της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Βίκτορ Ροδρίγεθ στο 6′ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό.


Η Αλμερία πίεσε την αντίπαλό της και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι, αν και δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη νωρίτερα, την κράτησαν έστω και δύσκολα μέχρι τέλους. Με αυτό το «τρίποντο» η Έλτσε συνέχισε την ανοδική της πορεία, με μία μόλις ήττα στα πέντε τελευταία ματς -κι αυτή από τη Ρεάλ.


Έλτσε (Φραν Εσκριμπά): Τιτόφ, Θίσμα, Λομπάν, Σουάρες, Αντία, Άαρον Νίγεθ (75′ Γκάρι Ροντρίγκες), Αντριάν (89′ Χοσέ Άνχελ), Φάιρ, Πάσαλιτς, Ζόνατας, Βίκτορ Ροδρίγεθ (88′ Κόρο)


Αλμερία (Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ): Χουλιάν, Ντουμπαρμπιέρ, Ντος Σάντος, Τσίμο Ναβάρο, Άνχελ Τρουχίγιο, Κορόνα, Σοριάνο (76′ Ντάνι Ρομέρα), Βέρθα, Χέμεντ, Ουέλινγκτον Σίλβα (87′ Κασάδο), Ζόνγκο (66′ Χαβιέρ Εσπινόσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.