Τα βρήκαν για Ντεμπελέ Ντόρτμουντ – Μπάρτσα

Μία από τις συμφωνίες που κυνήγησαν όλο το καλοκαίρι οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι έγινε πραγματικότητα, αφού τα βρήκαν με τους ομολόγους τους της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Μία από τις συμφωνίες που κυνήγησαν όλο το καλοκαίρι οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι έγινε πραγματικότητα, αφού τα βρήκαν με τους ομολόγους τους της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ.
 
Αν και τα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης συμφωνούν στο γεγονός ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν στην κατάλληλη φόρμουλα για τη μετακίνηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο Καμπ Νου, διαφωνούν στο οικονομικό σκέλος.
 
«Marca», «AS» και «Mundo Deportivo» αναφέρουν ένα βασικό ποσό εκκίνησης 105 εκατ. ευρώ, με τη «Marca» να αποκαλύπτει ότι υπάρχουν άλλα 45 εκατ. ευρώ σε μπόνους και τις άλλες εφημερίδες να υποστηρίζουν ότι αυτά τα επιπλέον χρήματα είναι λιγότερα.
 
Η ιστοσελίδα BeIn Sports ήταν η πρώτη που έγραψε για την επίτευξη της συμφωνίας, λέγοντας ότι το αρχικό ποσό είναι 120 εκατ., ενώ η γαλλική «Equipe» και η γερμανική «Bild» συμφωνούν ότι η αξία της μεταγραφής είναι στα 150 εκατ.
 
Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ντεμπελέ είναι πενταετούς διάρκειας και όταν αυτό συμβεί θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μετά τον Νεϊμάρ και τα 222 εκατ. ευρώ της μεταγραφής του στην Παρί.
 
Ο Γάλλος διεθνής είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο διεθνές ποδόσφαιρο και πέρυσι είχε δέκα γκολ σε 49 εμφανίσεις με την Μπορούσια σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Πήγε εκεί πριν από ένα χρόνο, παίρνοντας μεταγραφή από τη Ρεν με 15 εκατ. ευρώ. Ο γαλλικός σύλλογος αναμένεται να εισπράξει 30-40 εκατ. από την πώληση στους «μπλαουγκράνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.