Βαλβέρδε: «Εκπληκτική η Μπαρτσελόνα»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως η Μπαρτσελόνα ήταν εκπληκτική στην αναμέτρηση με την ομάδα του, όπου οι Καταλανοί επικράτησαν 5-2 στο «Σαν Μαμές».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως η Μπαρτσελόνα ήταν εκπληκτική στην αναμέτρηση με την ομάδα του, όπου οι Καταλανοί επικράτησαν 5-2 στο «Σαν Μαμές». Ο τεχνικός των Βάσκων υπογράμμισε πως η ομάδα του τιμωρήθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ συμπλήρωσε πως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν σε κανένα σημείο του αγώνα.


Αναλυτικά, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Εάν αφαιρέσεις το αποτέλεσμα και κοιτάξεις την απόδοσή μας, δεν μπορείς να πεις ότι παίξαμε άσχημα. Όμως αυτό που μένει είναι η ήττα. Η Μπάρτσα έχει σπουδαίους παίκτες στη μεσοεπιθετική της γραμμή και είχε ευκαιρίες να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, όμως με τον τρόπο που εξελίχτηκε το παιχνίδι, καταλήξαμε να τιμωρηθούμε».


Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Αθλέτικ συμπλήρωσε: «Υπήρχαν στιγμές που φαινόταν πως θα ισοφαρίσουμε στο πρώτο μέρος όμως έγινε το 2-0. Η ίδια ιστορία έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το σκορ πήγε στο 3-1 και στο 4-1. Δεχτήκαμε τόσα πολλά χτυπήματα και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Η Μπάρτσα είναι σε σπουδαία φόρμα και ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι μία εκπληκτική ομάδα. Ήταν ανώτεροι από εμάς αλλά θέλαμε να τους κοντράουμε. Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε από το να κάνουν το παιχνίδι τους όμως έφεραν τον βαρύ οπλισμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.