Νεϊμάρ: «Σε άλλο επίπεδο Μέσι και Ρονάλντο»

Ο Νεϊμάρ υπογράμμισε πως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αυτή τη στιγμή.

Ο Νεϊμάρ υπογράμμισε πως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αυτή τη στιγμή. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους παίκτες, να βρεθούν στο επίπεδο, που βρίσκονται οι δυο ποδοσφαιριστές.


Χαρακτηριστικά, ο Νεϊμάρ υπογράμμισε: «Ο Κριστιάνο και Λίο είναι καλύτεροι από κάθε άλλον παίκτη. Είναι δύσκολο να τους κοντράρεις. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να φτάσω στο επίπεδο τους, αλλά ελπίζω να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερος. Όλα γίνονται στην ώρα τους, και η δικιά μου είχε έρθει να φύγω από την Σάντος».


Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Μεγαλώνω κάθε μέρα, κάθε σεζόν. Ήμουν χαρούμενος στην Σάντος αλλά ήθελα μια νέα αρχή, με μεγαλύτερες προκλήσεις, και ελπίζω να παραμείνω χαρούμενος. Το 2014 ήταν μια χρονιά που έμαθα πράγματα, υπήρχε χαρά αλλά και λύπη. Ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να μην παίρνω πράγματα δεδομένα. Ψάχνω πάντα περισσότερα. Αυτό ήταν το μάθημα μου το 2014».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.