Ρεάλ Μαδρίτης: Τρελά λεφτά στην περιοδεία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα As, η περιοδεία που έχει διοργανώσει η Ρεάλ για το εφετινό καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αποφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

H πρωταθλήτρια Ευρώπης θα δώσει τρεις αγώνες σε επτά ημέρες παίζοντας με Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι. Οι τιμές στις οποίες έφτασαν τα εισιτήρια για να παρακολουθήσει κάποιος τον αγώνα στις 3 Αυγούστου στο στάδιο MetLife, στο Νιου Τζέρσεϊ, έφτασαν στις 5.000 δολάρια.

Αυτή η αυξανόμενη ζήτηση για παρακολούθηση ενός από τους τρεις αγώνες της Ρεάλ οδηγεί τον ισπανικό σύλλογο να προβλέψει συνολικά έσοδα 20 εκατομμυρίων για την περιοδεία στις ΗΠΑ: νέο ρεκόρ, που το 2022, επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, συγκέντρωσαν συνολικά 15 εκατομμύρια παίζοντας τρεις αγώνες, με Μπαρτσελόνα, Κλαμπ Αμέρικα και Γιουβέντους.

Το ότι υπάρχει πάντα το Clasico μεταξύ των αγώνων της περιοδείας είναι ρητή παράκληση της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ώθηση στην άφιξή της στις ΗΠΑ. Ως προς το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει ο συγκεκριμένος αγώνας, αρκεί να ειπωθεί ότι η διαφορά, για την ίδια κατηγορία θέσεων, μεταξύ του αγώνα με τηn Μπαρτσελόνα κι εκείνου με την Τσέλσι είναι 10 φορές μεγαλύτερη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.