Mάλαγα: Παίκτης πούλησε τη φανέλα του σε οπαδό για 50 ευρώ! (video)

Κατάντια για μία ομάδα, που πριν από 11 χρόνια διεκδικούσε την είσοδό της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Mέχρι και το 2017-18, η Μάλαγα αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Το 2012-13, οι Ανδαλουσιάνοι παραλίγο να προκαλέσουν αίσθηση στην Ευρώπη, όταν έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου όμως αποκλείστηκαν, δεχόμενοι δύο γκολ στις καθυστερήσεις της ρεβάνς, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε ένα ματς με πολλά διαιτητικά λάθη (φωτό).

Μία δεκαετία και κάτι από εκείνο το ζενίθ, η ομάδα της Ανδαλουσίας, παρά το γεγονός ότι ανήκει στον Σεΐχη Αμπντουλάχ Αλ Θάνι από το Κατάρ, βρίσκεται στο ναδίρ. Ή τουλάχιστον για τον αιώνα που διανύουμε, καθώς πέρσι υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, για πρώτη φορά από το 1998.

Χαρακτηριστικό του σημείου στο οποίο έχει φτάσει ο σύλλογος, το video που είδε το φως της δημοσιότητας μετά το ματς με την Ατλέτικο Β’, όπου ένας οπαδός ζητά τη φανέλα του Ντάνι Λορένθο και αυτός του τη δίνει με αντάλλαγμα 50 ευρώ!

Όπως εξήγησε αργότερα ο παίκτης, οι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να χαρίσουν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στον κόσμο και από εκεί και πέρα είναι υποχρεωμένοι να τις πληρώνουν!

«Το συμβόλαιό μου δεν θα με κάνει εκατομμυριούχο, όσο και αν το ήθελα. Το κλαμπ μας δίνει έναν αριθμό από φανέλες για να χαρίζουμε, αλλά ήδη τον έχω υπερβεί. Από εκεί και πέρα πρέπει να τις πληρώνουμε. Το είπα αυτό στον οπαδό στις κερκίδες και μου έδωσε 50 ευρώ, τα οποία δέχτηκα. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως δεν θα έπρεπε. Το έκανα με καλή πίστη, ελπίζω ο κόσμος να το καταλαβαίνει αυτό», είπε ο Λορένθο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.