Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1: Χάλασε το πάρτυ η Βιγιαρεάλ

Η Μπιλμπάο παρέμεινε αήττητη για δέκατο-πέμπτο παιχνίδι στο Σαν Μαμές αλλά με το 1-1 απέναντι στην Βιγιαρεάλ έμεινε στο -4 από την πρώτη τετράδα. Χάλασε το πάρτυ η Βιγιαρεάλ με πέναλτι του Παρέχο στις καθυστερήσεις.

Μεθυσμένη από το πάρτυ της κατάκτησης του κυπέλλου η Μπιλμπάο άργηησε να μπει στο κλίμα του αγώνα. Άργησε δεκαπέντε λεπτά.

Σε αυτά τα δεκαπέντε λεπτά ο Τζεράρδ Μορένο έχασε πέναλτι (11′) και ο Μπαένα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (14′) καθώς τον σταμάτησε τελευταία στιγμή ο Βίβιαν.

Στην συνέχεια η Μπιλμπάο ισορρόπησε και φτάσαμε στο ημίχρονο με το 0-0.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Βιγιαρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινη κάρτας στον Κομεσάνια (46′) και οι γηπεδούχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

Το γκολ ήρθε στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον Σανθέτ με ωραίο βολέ. Στο φινάλε όμως η Μπιλμπάο οπισθοχώρησε για να κρατήσει το αποτέλεσμα και το πλήρωσε με δεύτερο πέναλτι και ισοφάριση από τον Παρέχο (90+5).

Η Μπιλμπάο είναι αήττητη πλέον για δεκαπέντε εντός έδρας παιχνίδια αλλά η διαφορά από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε στους τέσσερις βαθμούς.

Μπιλμπάο: Σιμόν – Ντε Μάρκος, Βίβιαν, Παρέδες, Γιούρι – Βέσγκα (55′ Ερέρα), Πράδος (70′ Ντάνι Γκαρθία)- Ι. Γουίλιαμς, Σανθέτ (77′ Μουνιαΐν), Ν. Γουίλιαμς (70′ Μπερενγκέρ) – Γκουρουθέτα (77′ Βιγιαλίμπρε)

Βιγιαρεάλ: Γέργκενσεν – Φεμενία, Αλμπιόλ, Μοσκέρα, Α. Μορένο (68΄ Ακομάς) – Τραορέ (68′ Γκέντες), Κομεσάνια, Παρέχο, Μπαένα – Τ. Μορένο (55′ Πεδράθα), Σούρλοτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.